Kultúra

Elán chystá v Humennom špeciálny koncert: Novinka, akú ešte nikto s legendárnou kapelou nezažil!

Najlegendárnejšiu slovensku kapelu Elán, ktorej hity si spievali a spievajú mnohé generácie, budeme môcť ešte v tomto roku zažiť u nás v Humennom. Jožo Ráž a spol. sa predstavia v športovej hale a ich vianočný koncert má byť celkom iný, na aké boli fanúšikovia skupiny doteraz zvyknutí. Veď čítajte.

Ilustračný obrázok k článku Elán chystá v Humennom špeciálny koncert: Novinka, akú ešte nikto s legendárnou kapelou nezažil!
Zdroj: TASR

Elán zavíta do Humenného 2. decembra, v miestnej športovej hale to vypukne o 19-tej. Okrem nášho mesta navštívi kapela v rámci mini šnúry vianočných akustických koncertov už iba dve ďalšie, Košice a Púchov. Ako uvádza stránka ticketportal.sk, kde je možné si zakúpiť lístky, hlavnou myšlienkou turné je priniesť fanúšikom niečo nové, čo ešte s Elánom nemali možnosť zažiť.

V čom bude trojica vianočných koncertov iná ako tie doteraz? Najväčšou novinkou má byť kompletná scéna postavená ako v divadle. Vrátane improvizovanej obývačky s fotelkami. S hudobníkmi sa bude možné zároveň aj porozprávať. Obmedzené bude zloženie nástrojov- gitara, klavír, spevy.

„Akustická forma našich piesní je to najnáročnejšie, čo sme kedy robili,“ uvie­dol Jožo Ráž. „Chceme, aby každý fanúšik, ktorý príde na naše akustické turné mal pocit, že i on je člen Elánu. Že i on patrí do rodiny. Verím, že sa nám to podarí a spoločne sa všetci zabavíme,“ podotkol ďalší člen slávnej kapely Vašo Patejdl.

Ako na záver informuje ticketportal.sk, z kapacitných dôvodov budú lístky obmedzené a cena môže každým mesiacom stúpať nahor. Momentálne sa vstupenky predávajú od 25 eur (státie) až po 60 eurové VIP lístky.

zdroj: ticketportal.sk

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM