Rôzne

Dušičky sú tu už onedlho: Takto bude na sviatky pripravené Humenné

Sviatok všetkých svätých a Pamiatka zosnulých sa už blížia. A pripravujú sa ne Technické služby aj Mestská polícia. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Dušičky sú tu už onedlho: Takto bude na sviatky pripravené Humenné
Zdroj: Dnes24.sk

Do 27. októbra zabezpečia pracovníci Technický služieb (TS) vyhrabanie trávy, lístia a rôznych starých vencov z priestorov mimo hrobov. Od 29. októbra do 3. novembra bude miestne pohrebisko otvorené denne v čase od 7.00 do 22.00 hod. Informovala o tom humenská radnica prostredníctvom svojej internetovej stránky.

Rovnako bude v tomto čase zabezpečené aj osvetlenie celého cintorína, ciest, chodníkov a schodov a vždy do 18.00 bude znieť clivá hudba. O samotnú prevádzku pohrebiska sa počas sviatočných dní postarajú pracovníci TS, v čase od 7.00 do 18.00 hod.

„Keďže sa v tomto období očakáva mimoriadne veľká návštevnosť miestneho pohrebiska, pre zabezpečenie poriadku a čistoty na cintoríne ako aj na zamedzenie krádeže, vytvorí Mestská polícia kontrolné obhliadky, ktoré budú mať služby na pohrebisku v dňoch 29. a 30. októbra od 7.00 do 17.00 hod. a nasledujúce dni až do 3. novembra do 22.00 hod,“ informuje ďalej radnica.

K dispozícii bude možné tiež využiť jestvujúce hydranty s pitnou vodou, ktorá však v prípade nulových a mínusových teplôt bude odstavená.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM