Krimi

Dramatické okamihy v Ľubiši: Dve ženy zažili veľký strach, museli sa ukryť

Na dvore jedného z rodinných domov v neďalekej obci Ľubiša, okres Humenné, zažili podľa polície dve ženy dramatické chvíle, keď sa im mal v podnapitom stave a so sekerou v ruke vyhrážať Ján (44).

Ilustračný obrázok k článku Dramatické okamihy v Ľubiši: Dve ženy zažili veľký strach, museli sa ukryť
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, polícia vzniesla obvinenie Jánovi (44) z obce Ľubiša a to z prečinu nebezpečného vyhrážania.

„V pondelok 22.5. 2015 popoludní mal Ján na dvore jedného z rodinných domov v uvedenej obci vulgárne nadávať a vyhrážať sa dvom ženám. 88-ročná žena a 42-ročná žena sa pred mužom ukryli. Ján v podnapitom stave a so sekerou v ruke sa ženám vyhrážal, že s nimi urobí poriadok. Staršiu ženu zhodil na zem, kde ju udrel do hlavy – spôsobil jej zranenie ruky,“ opísala Migaľová.

Ján podľa ďalších slov policajnej hovorkyne svojím konaním vzbudil u oboch žien dôvodnú obavu o ich život, že svoje vyhrážky voči ním aj uskutoční. „Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ doplnila Migaľová s tým, že v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM