Rôzne

Dominik Hašek, Martin Straka či Pavel Horváth... Zvučné mená sa spojili, aby podporili Čiša v jeho boji!

V mestečku Letkov pri Plzni sa za účasti viacerých športových osobností uskutočnila akcia na podporu futbalistu Viktorie Plzeň a rodáka z Humenného Mariána Čišovského, ktorý bojuje s ťažkou chorobou.

Ilustračný obrázok k článku Dominik Hašek, Martin Straka či Pavel Horváth... Zvučné mená sa spojili, aby podporili Čiša v jeho boji!
Zdroj: TASR

Informáciu priniesol web sport.cz.  Dražba vyniesla takmer štvrť milióna českých korún. Do Lotkova prišli napríklad hokejisti Dominik Hašek, Martin Straka a Jaroslav Špaček, či futbalista Pavel Horváth. Nechýbali ani hráči Viktorie Plzeň. Približne 1200 divákov sledovalo dianie na ihriskách, kde sa hral futbal, plážový volejbal, nohejbal či tenis. 

V aukcii bolo viacero zaujímavých exponátov. „Napríklad rukavice Jardu Jágra z MS 2015. Tie sa vydražili za 38-tisíc korún. Jeden z podpísaných dresov darovali aj hráči Slovana Bratislava ako pomoc pre Čiša. Ten vydražili Straka so Špáčou (pozn. Špaček) za 100-tisíc a bolo toho oveľa viac. Nakoniec sa podarilo vyzbierať 220-tisíc korún a máme z toho veľkú radosť. Keď Marián vyslovil jediné slovo – ďakujem, cítili sme asi všetci husiu kožu,“ povedal pre sport.cz moderátor akcie Miroslav Hejda. 

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM