Rôzne

Domaša má svoju novú kráľovnú krásy. Miss Sympatia sa stala Humenčanka! FOTO vnútri

Víkend na Domaši patril krásnym ženám. V rekreačnej oblasti Dobrá sa hľadala kráľovná tohto obľúbeného letoviska na východe. Až tri finalistky boli z Humenného. Ktorá z 12 dievčat získala napokon korunku?

Ilustračný obrázok k článku Domaša má svoju novú kráľovnú krásy. Miss Sympatia sa stala Humenčanka! FOTO vnútri
Zdroj: TASR

V rekreačnej oblasti Dobrá sa volila spomedzi 12 východniarok Miss Domaša. Víťazstvo napokon putuje do Gregoroviec pri Prešove, keďže titul získala Ľubomíra Hanušinová (v galérii na fotke č. 1), známa aj z talentovej speváckej šou. I. vicemiss sa stala Eva Baginová (foto č. 12) zo Sedlíc a II. vicemiss Alena Ihnátová (foto č. 11) z Dlhého Klčova. Počas takmer šesťhodinového programu absolvovali finalistky najskôr úvodnú choreografiu, po ktorej v dvoch blokoch nasledovala v scenári voľná disciplína.

Počas prvých troch piesní Kristíny sa dievčatá rozbehli medzi ľudí, aby výťažkom z finančnej zbierky podporili nadáciu Pierot. Vyzbieraná suma vo výške 807 eur bude venovaná matke z východného Slovenska, ktorá má deväť detí a dve z toho sú postihnuté. Titul Miss Sympatia si aj vďaka štedrosti publika odniesla Humenčanka Petra Senková (foto č. 4).

Nasledovala promenáda v plavkách, módna prehliadka šiat a vyhlásenie výsledkov. Večer však spestril aj kultúrny program, ktorý moderoval Štefan Skrúcaný. Víťazky spomedzi dvanástich mladých východniarok vyberala porota, v ktorej nechýbala napríklad Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová, či herec Ľubo Pavlovič.

Titulnú foto: ilustračné

Fotky finalistiek v galérii, zdroj: Jaroslav Milý/Pro Art

Finalistky Miss Domaša 2015
12
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM