Tomáš Šuhajda Rôzne

Dôkaz, čoho sú schopní snúbenci z Humenného a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré stoja za to

Každý mladý pár chce mať čo najkrajšie fotky zo svojho veľkého dňa. Nie všetci však siahajú po klasike. Tak je to aj s niektorými snúbencami z Humenného a okolia. Tých sa podarilo zvečniť na naozaj nevšedných záberoch.

Ilustračný obrázok k článku Dôkaz, čoho sú schopní snúbenci z Humenného a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré stoja za to
Foto: Michal Čekan

Svadba bez fotografa či kameramana by snáď ani svadbou nebola. Zaľúbené páriky jednoducho chcú mať zo svojho veľkého dňa spomienky v podobe fotiek či videa. Čoraz častejšie sa však stáva, že pri fotení mladí popustia uzdu fantázie a poriadne si to užívajú. Pre dokonalý záber a originálnu fotku sú schopní všetkého možného.

Skúsenosti s tým má aj profesionálny fotograf z Humenného Michal Čekan. Na bláznivé fotky sa nešpecializuje, ale počas svojej dlhoročnej praxe nafotil už množstvo vskutku zaujímavých a akčných záberov. Zaujímalo nás koho to býva zvyčajne nápad, jeho alebo páriku, ktorý má pred sebou deň D?

„Kedy ako. Takéto snímky vzniknú zväčša spontánne. Prinesie ich situácia pri fotení,“ uviedol M. Čekan. Rovnako tak podľa jeho slov vznikajú pri fotení všakovaké vtipné príhody, na začiatku fotenia je naopak častým sprievodným javom u mladých stres.

A čo jeho najobľúbenejšie miesta na fotenie snúbencov? „Také v podstate nemám. Prostredie sa snažím vybrať podľa mladých, aby som ich do neho zakomponoval. Navyše, nerád dvakrát opakujem fotenie na jednom mieste v priebehu jedného roka, jednej svadobnej sezóny,“ vysvetlil M. Čekan. Občas sa podľa neho stane aj to, že mladý párik príde so svojou jasnou predstavou kde to bude, no zväčša to nechávajú na fotografa.

Bláznivé svadobné zábery si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

10 bláznivých svadobných fotiek z archívu humenského fotografa
10
Galéria
Foto: Michal Čekan
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM