Rôzne

Dojímavé prekvapenie počas koncertu v Humennom: Žiadosť o ruku priamo na pódiu!

Na humenskom koncerte speváčky Dominiky Mirgovej prítomní ľudia zažili romantické prekvapenie. Priamo na pódiu sa odohrala dojímavá žiadosť o ruku.

Ilustračný obrázok k článku Dojímavé prekvapenie počas koncertu v Humennom: Žiadosť o ruku priamo na pódiu!
Zdroj: TASR

Piatok večer. Humenné. Divadelná sála Mestského kultúrneho strediska. Okolité parkoviská sa naplnili oveľa viac ako zvyčajne. Dôvod? Koncert Dominiky Mirgovej. Naše mesto sa stalo zastávkou jej veľkého turné po Slovensku.

Na samotnom koncerte však došlo k naozaj nevšednému momentu. A to vo chvíli, keď Mirgová prestala spievať a na javisko vytiahla akože vyžrebovanú prítomnú diváčku. Po malej chvíli sa objavil priateľ tejto diváčky a to aj s kyticou v ruke a pokľakol si. Svoju priateľku požiadal totiž priamo na koncertnom pódiu o ruku!

Ako uviedla samotná speváčka pre portál topky.sk, mladý muž ju kontaktoval s týmto nezvyčajným no odvážnym plánom prostredníctvom sociálnej sieti a ona nadšene súhlasila.

„Všetci sme plakali, bolo to naozaj krásne. Veľmi sa teším, že som mohla byť pri takej vzácnej chvíli. Bolo to veľmi milé, úprimné, proste zážitok, nielen pre zaľúbencov, ale aj pre nás,“ povedala pre topky.sk Dominika Mirgová.

Na archívnej snímke: Dominika Mirgová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM