Tomáš Šuhajda Samospráva

Dobrá správa: Mesto už začali upratovať!

Dnešný obraz Humenného charakterizujú poletujúce odpadky a zažratá špina. Tak ako každý rok po roztopení posledného snehu. Dobrou správou je, že mesto už začalo s jarným upratovaním.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa: Mesto už začali upratovať!
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

„Do upratovania mesta sa pustili pracovníci technických služieb a občania zamestnaní na aktivačných prácach. Strojne začali s upratovaním už 26.februára 2013. Od posypového materiálu vyčistili najmä mestské ťahy, pešiu zónu a časť chodníkov.“ uviedla Michala Macková z mestského úradu. Podľa jej slov sa zároveň začal ručný zber odpadkov na Sídlisku III., kde sa o tom pričinilo 5 žien a na Sídlisku pod Sokolejom sa o čistotu postaralo 6 žien.

Kde a kedy budú k dispozícii kontajnery?

V tomto období obyvatelia mesta očakávajú veľkoobjemové kontajnery, ktoré by mali slúžiť na zber a odvoz odpadu z domácností. Tie budú rozmiestnené v termíne od 15. marca do 11. Apríla. Mesto už čoskoro upresní konkrétne dátumy rozmiestnenia kontajnerov v jednotlivých mestských častiach. Kompletný rozpis Vám prinesieme ešte v priebehu dnešného dňa aj na portáli Humenné24.sk.

Zdroj: Michala Macková, Mestský úrad v Humennom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM