Tomáš Šuhajda Kultúra

Detektívna komédia Ani za milión!: Táto hviezdna herecká dvojica sa predstaví v Humennom

Aj keď v Humennom nemáme divadlo, z času na čas sa dočkáme v kultúrnom stredisku predstavenia s hviezdnym hereckým obsadením. Tešiť sa tentoraz môžeme na brilantnú detektívnu komédiu.

Ilustračný obrázok k článku Detektívna komédia Ani za milión!: Táto hviezdna herecká dvojica sa predstaví v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Spustnutý strážca majáka s madam z najvyššej francúzskej spoločnosti sa nepoznajú, nemajú nič spoločné a predsa spolu strávia deň a noc na bohom zabudnutom mieste. Bojujú o holý život a majú spoločné tajomstvo, ktoré navždy spojí ich životy. V tejto detektívnej komédii je totiž všetko inakšie, ako sa zdá, isté je len to, že za humornými situáciami sa ukrýva vrah.

Ako to celé dopadne, môžete zistiť 7.12. 2013 o 19:00 hod., kedy je v Humennom naplánované predstavenie Ani za milión! v hlavných úlohách s Kamilou Magálovou a Mariánom Geišbergom. Režisérom hry je Jakub Nvota a o hudbu sa postaral Kamil Mikulčík.

„Ľudia budú na dej pozerať ako na súkromnú vec, pretože v hre je veľa vzťahov medzi mužom a ženou. Napriek ich rôznej minulosti a diametrálnym pohľadom na svet sa môžu zblížiť. Bohužiaľ, je to cez detektívnu zápletku, ale s dobrým a otvoreným koncom,“ prezradil Marián Geišberg.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM