Rôzne Rôzne

Deň detí sa nezadržateľne blíži: Takýto PROGRAM čaká drobcov a tínedžerov v Humennom

Medzinárodný deň detí. Sviatok, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta, naprieč celým Slovenskom a aj v našom meste. Na čo sa môže tešiť najmladší Humenčania, ale aj tínedžeri?

Ilustračný obrázok k článku Deň detí sa nezadržateľne blíži: Takýto PROGRAM čaká drobcov a tínedžerov v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

1. jún patrí už desaťročia všetkým deťom a tento rok vychádza na stredu. V daný deň to bude v Humennom žiť predovšetkým pri Fontáne lásky. Program sa začína o 9-tej. Odštartujú ho mažoretky, pódium bude následne patriť CVČ Dúha, potom ZUŠ Mierová, SZUŠVia arto, CSC Garden, a okolo 11:30 by mali vystúpiť žiaci zo ZUŠ Múza. Bohaté stredajšie dopoludnie však nebude vyvrcholenie osláv Medzinárodného dňa detí.

Veľké oslavy sa totiž chystajú na nedeľu, teda 5. júna. Tentoraz na Námestí pred Domom kultúry, chýbať nebudú hasiči s technikou ani policajti so štvornohými pomocníkmi, deti si budú môcť užiť taktiež maľovanie na tvár či fotenie s maskotom mesta.

To ale nie je všetko. Pripravený je aj takýto program. Od 14-tej budú prebiehať interaktívne hry pre deti. Tie sa budú môcť tiež povoziť na koňoch z Rekreačného a jazdeckého dvora Kamienka, CSC bude predávať výrobky šikovných detí a rozprávku Králiky z klobúka si užijú najmenšie deťúrence. Od 15-tej si na svoje prídu deti so športovým duchom, naplánované sú ukážky z taekwonda a capoeiry a od 16-tej sa začína rozprávka O červenej čiapočke v podaní hercov z Divadla hudby, určená už aj pre väčšie deti.

Od 19-tej sa program presúva na amfiteáter, kde na svoje si prídu už najmä tínedžeri. Tradičný koncert Neber drogy, ber hudbu sa tento rok bude niesť v znamení jedného z najpopulárnejších slovenských spevákov v súčasnosti Adama Ďuricu. V prípade nepriaznivého počasia sa koncert presunie do Mestskej športovej haly. Cena vstupenky? 3 eurá pre deti a 5 eur pre dospelých.

Informácie pochádzajú z webovej stránky Mestského kultúrneho strediska v Humennom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM