Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Ďalšia lahôdka v Alibabe: V nočnom klube zaspieva svetovo uznávaný východniar!

Po stand-up comedy je v nočnom klube hotela Alibaba na programe ďalšia exkluzívna akcia. Do Humenného zavíta otec slovenského jazzu, predstaví sa tu aj s ďalšími hudobníkmi zo svojej kapely.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia lahôdka v Alibabe: V nočnom klube zaspieva svetovo uznávaný východniar!
Zdroj: Dnes24.sk

Reč je o nikom inom ako Petrovi Lipovi, ktorý je vôbec prvým džezmanom, ktorý začal spievať tento hudobný žáner aj po slovensky. Rodáka z Prešova okrem mnohých ocenení v rámci Slovenska vyhlásili tiež za najlepšieho džezového speváka v Európe.

Peter Lipa, ktorý pred dvoma rokmi oslávil sedemdesiatku, nie je iba spevákom a titul otec slovenského jazzu nie je len tak. Tento skladateľ či dramaturg je od roku 1976 taktiež promotérom najväčšieho slovenského festivalu Bratislavské jazzové dni.

Zaujímavou z jeho dlhoročnej kariéry je aj spolupráca s Petrom Breinerom. S rodeným Humenčanom, ktorý má svoj portrét na pilieri humenského nadjazdu, tvorili niekoľko rokov džezové duo.

Peter Lipa aj so svojou kapelou vystúpi v nočnom klube hotela Alibaba vo štvrtok 28. mája 2015. Lístky si môžete zakúpiť tu alebo priamo na recepcii hotela.

V apríli zažili hostia nočného klubu Hotela Alibaba v Humennom málo vídanú stand up comedy. Do našich končín zavítal Ján Gordulič aj s ďalšími komikmi zo svojho tímu. Ako to tam vyzeralo si môžete pozrieť na FOTKÁCH. Novootvorený klub má zdá sa našliapnuté stať sa miestom rôznorodých a exkluzívnych akcií.

(PR)

Peter Lipa v Humennom: Zaspieva v nočnom klube hotela Alibaba
6
Galéria
OFFICIAL VIDEOCLIP for "Rozum" by Peter Lipa
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM