Rôzne

Čo zaujímavé zažiť v Humennom v sobotu a nedeľu? Nechajte sa inšpirovať

Aj počas tohto víkendu sa budú v našom meste konať rôzne podujatia. Vybrali sme pre vás tie, ktoré naša redakcia radí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Čo zaujímavé zažiť v Humennom v sobotu a nedeľu? Nechajte sa inšpirovať
Zdroj: Dnes24.sk

Koncert francúzskeho šansónu

V sobotu si môžete vyraziť do humenského zámku. V koncertnej sieni sa uskutoční predvianočný koncert francúzskeho šansónu s názvom Nie, nič neľutujem. Začne sa o 18:00 hod.

Tri želania

Tradične v našom výbere nemôže chýbať aj jeden tip do Kina Fajn. V sobotu aj v nedeľu, vždy v rovnakom čase o 17:30 hod. bude premietať rodinnú filmovú rozprávku z česko-slovenskej produkcie s názvom Tri želania, ktorá vám ponúkne príbehy niekoľkých podôb lásky.

Mestská futsalová liga

V nedeľu bude pokračovať Mestská futsalová liga svojim tretím kolom. Zápasy tretej ligy sa začínajú od 8:00 hod., druhá liga štartuje prvým zápasom o 11:55 hod. no a duely najvyššej prvej ligy sa začnú hrať od 15:50 hod.

Adventná nedeľa

Druhá adventná nedeľa prináša so sebou kultúrny program pri Fontáne lásky. Ten sa uskutoční od 15:00 hod. a predstaví sa Spevácky zbor mesta Humenné a tiež mládež zo SZUŠ Múza.

Rozsvietenie zámku

Následne bude uvedená do života ďalšia novinka v rámci vianočnej výzdoby v našom meste. Slávnostne sa rozsvieti Park mieru pri zámku. Viac info sa dočítate aj tu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM