Tomáš Šuhajda Rôzne

Čo najviac zaujalo Humenčanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa

Pomaly, ale isto je za nami ďalší májový týždeň. Ten priniesol viacero zaujímavých informácií, ktoré sa týkali Humenného. Prinášame vám súhrn správ, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo najviac zaujalo Humenčanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Ocenené sestričky

Zdravotné sestry. Sú dôležitou súčasťou každej nemocnice či iných zariadení určených na pomoc tým, ktorí to potrebujú. Tak je to aj v Humennom. A šesť z nich dostalo krásne a prestížne ocenenie. Ich mená nájdete tu.

Najkrajšie svadobné miesta

Deň nazývaný aj ako Deň D. Moment, keď dvojica zaľúbencov robí vo svojom vzťahu zásadný krok a ktorý si zaslúži krásne prostredie. Okres Humenné disponuje viacerými zaujímavými svadobnými miestami. Zaostrili sme na tie najkrajšie.

Hrozné prekvapenie

Čakal na ňu výjav, aký by nechcel zažiť žiadny vodič štvorkolesového tátoša. Humenčanke sa na Sídlisku III naskytlo veľmi nepríjemné prekvapenie. Večer odparkované auto našla ráno v naozaj smutnom stave. Článok + foto tu.

40 pracovných ponúk

Hľadáte si v Humennom prácu? Nájsť si dobrý džob nie je jednoduché a netreba premárniť žiadnu príležitosť. Aj preto sme vám priniesli prehľad aktuálne voľných pracovných ponúk z Humenného. Presne 40-tich.

Požiar v parku

Rozruch v humenskom Parku mieru. Na mieste horelo, požiar si vyžiadal zásah hasičov. Bližšie informácie a fotografie z miesta nájdete tu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM