Hokej

Čo majú spoločné Humenné a Miskolc? Hokejisti z oboch miest narazia vo finále na rovnakého súpera!

Nevídaná kuriozita v hokejovom svete. Jeden tím, 2 fináloví súperi a navyše finálové série v rovnakom čase! Reč je o Nových Zámkoch, s ktorými sa MHK Humenné pobije vo finále druhej ligy a postup do vyššej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Čo majú spoločné Humenné a Miskolc? Hokejisti z oboch miest narazia vo finále na rovnakého súpera!
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

A je to tu. Veľké a očakávané finále druhej hokejovej ligy začína prvým zápasom už v stredu! Hokejisti MHK Humenné sa v ňom predstavia na ľade Nových Zámkov. Druhý zápas sa hraje v sobotu na humenskom zimáku. Séria sa hraje na dve víťazstvá, v prípade nerozhodného stavu série sa tretí rozhodujúci duel odohrá v pondelok 9.3. 2015.

Pre Nové Zámky to však nie je zďaleka všetko. Hrajú totiž aj medzinárodnú MOL ligu, kde obhajujú titul z vlaňajška a aj v tomto ročníku sa dostali do finále. V ňom sa stretnú s Miškolcom. Finálová séria štartuje 8. marca v Miškolci… 7.3. tak Nové Zámky hrajú finále v Humennom, o deň na to 8.3. v Miškolci, v prípade potreby tretieho zápasu by bol na programe 9.3. tretí zápas s Humenným a 11. marca opäť cestujú do Miškolca. Trúfajú si, čo poviete? :)

My však veríme, že im to uľahčíme a sériu ukončia hokejisti MHK Humenné na domácom ľade už v sobotu. Príďte o 17:30 na štadión podporiť humenský hokej na ceste do prvej ligy!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM