Rôzne

Členovia mládežníckeho parlamentu si pripravili prekvapenie: Toto budú rozdávať po Humennom

Členovia miestneho mládežníckeho parlamentu si pred Vianocami pripravili pre Humenčanov prekvapenie - poďakovanie. A to už na túto sobotu. Možno sa ujde aj vám...

Ilustračný obrázok k článku Členovia mládežníckeho parlamentu si pripravili prekvapenie: Toto budú rozdávať po Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Mládežnícky parlament FreeMar pripravil pre Humenčanov vyzdobené a zabalené medovníčky, ktoré členovia budú rozdávať na rôznych miestach v meste Humenné už túto sobotu.

Takýmto malým sladkým prekvapením chcú mladí ľudia z tohto mládežníckeho parlamentu poďakovať všetkým, ktorí im v roku 2017 držali palce v náročných aktivitách, ako napríklad mládežnícky ples, Inšpiratívni Humenčania, Týždeň modrého gombíka, fotografická súťaž Ako vidím moje mesto či projekt Mladí pre Susedov.

Mládežnícky parlament hodnotí rok 2017 ako úspešný. Členom sa podarilo zohnať grant v hodnote vyše 1 600 eur z Karpátskej nadácie, vyzbierať vyše 2 200 eur počas Týždňa modrého Gombíka a mládežnícky ples privítal až 160 ľudí z Humenného a okolia. Okrem toho sa jeden zo zakladateľov humenského mládežníckeho parlamentu, Martin Ruščanský, stal predsedom toho celoslovenského, Národného mládežníckeho parlamentu.

Niekoľko stoviek medovníčkov dali mladí ľudia napiecť medovníčkárke Ivete Buhajovej, ktorej medovníčky sa dostali až do Indonézie. Vyzdobili a pobalili ich už členovia mládežníckeho parlamentu FreeMar. Medovníčky budú mladí ľudia rozdávať zadarmo. Cieľom je potešiť Humenčanov v tejto uponáhľanej dobe drobnou sladkosťou.

Spravodajský portál Humenné 24 o tom informoval FreeMar.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM