Tomáš Šuhajda Volejbal

Chemesáci majú za sebou úvodný duel sezóny: V Ľubľane nestačili na domáceho favorita

AKTUALIZOVANÉ! V stredu sa pre volejbalistov VK Chemes Humenné začala nová sezóna. V 1. kole Stredoeurópskej ligy (MEVZA) prehrali s domácim favoritom ACH Volley Ľubľana 0:3.

Ilustračný obrázok k článku Chemesáci majú za sebou úvodný duel sezóny: V Ľubľane nestačili na domáceho favorita
Zdroj: Webnoviny.sk

Slovenská extraliga prešla zmenami a účastníci Stredoeurópskej ligy – Volley Team UNICEF Bratislava a VK Chemes Humenné ju budú hrať až od 2. časti, ktorá sa začína 11. januára.

Dovtedy majú tak Chemesáci na programe zápasy výlučne v tejto kvalitnej európskej súťaži. Najbližší zápas odohrajú 17.10. na domácej palubovke proti slovenskému rivalovi Volley Teamu Bratislava. Začiatok zápasu je naplánovaný na 18:30 hod.

ACH Volley Ľubľana (SLO) 3 – 0 VK Chemes HUMENNÉ (SVK) (25–20, 25–22, 28–26)

VK Chemes: Javorčík, Lízala, Sarnecki, Mizerák, Hriňák, Joščák, libero Szymczak (Beňa, Leszczawski, Mlynarčík, Pavelka, Bališin)

Správna rada VK Chemes Humenné informuje, že vstupenky na 1. domáce stretnutie v novej sezóne Stredoeurópskej ligy s VT Unicef Bratislava sa začínajú predávať už vo štvrtok 10.10. 2013 od 13:00 hod. v predajni IMA Šport – Mestská športová hala Humenné. Predpredaj vstupeniek končí v deň stretnutia, štvrtok 17.10. 2013 o 16:00 hod.

Príďte povzbudiť našich volejbalistov na toto stretnutie, ktorého výsledok sa započíta aj do tabuľky 2. nadstavbovej časti Extraligy mužov, skupina „A“ (1. – 6. miesto)!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM