Tomáš Šuhajda Rôzne

Česko-Slovenská MISS? Medzi desiatkou finalistiek nechýba Veronika, kráska z Humenného! FOTO

O niekoľko mesiacov vyvrcholí spoločná česko-slovenská súťaž krásy, ktorá má u našich západných susedov veľké renomé, veď jej tvárou je a moderátorkou finálového večera bude samotná Andrea Verešová. A medzi desiatkou finalistiek nechýba mladá Humenčanka Veronika!

Ilustračný obrázok k článku Česko-Slovenská MISS? Medzi desiatkou finalistiek nechýba Veronika, kráska z Humenného! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Prvé kolo súťaže Česko-Slovenská MISS prebiehalo v modernom duchu. Každá zo záujemkýň zaslala selfie a videovizitku, kde sa v ohraničenom čase mala predstaviť a zaujať porotu. Tá neskôr zasadla a do semifinále si pozvali už len 60 dievčat z celého Česka a Slovenska. Do finále postúpilo 5 Češiek a 5 krások zo Slovenska. A medzi nimi je aj Veronika Hromňáková z Humenného.

Finalistky už majú za sebou prvé sústredenie, to ďalšie ich čaká v septembri a finálový večer je na programe 3. októbra v Plzni. Česko-Slovenská MISS nie je celkom obyčajná súťaž krásy, má v sebe charitatívny podtón. Tento rok je pomoc venovaná výcviku asistenčného psíka pre pani, ktorú skleróza pripútala pred 5 rokmi na invalidný vozík. Nezisková organizácia Krása v srdci preto spojí sily spolu s finalistkami a budú sa snažiť vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov na uskutočnenie tohto projektu.

Veronika, prečo ste sa rozhodli prihlásiť do tejto súťaže?

Do súťaže som sa prihlásila dá sa povedať "o 5 minút dvanásť“, do poslednej chvíle som váhala, ale nakoniec odhodlanie zvíťazilo. Rada spoznávam nových ľudí a získavam nové skúsenosti pretože mladosť máme všetci len jednu tak prečo to nevyskúšať :). Zaslala som video plus selfie a keď mi prišiel e-mail, že ma pozývajú do semifinále, nemohla som tomu najprv uveriť. Veľa to pre mňa znamenalo.

Čo všetko na vás ešte čaká do finálového večera?

Máme pred sebou ešte kus práce. Nacvičiť choreografie a zúčastniť sa ešte jedného sústredenia. V mojom prípade ešte zapojiť správny jedálniček a zopár cvikov pre zlepšenie kondície a spevnenie svalstva, pretože konkurencia je naozaj silná :).

Máte do budúcna modelingové plány alebo sny?

Zatiaľ som budúcnosť môjho modelingovania neriešila. Žijem prítomnosťou a uvidíme, čo príde a čo mi život prinesie. Mám za sebou už pár súťaží krásy a prehliadok, ale len tu na Slovensku a v Čechách. Avšak nebránim sa tomu. Ak by som mala možnosť vycestovať a spoznať nové krajiny a ich kultúru, nebránila by som sa :).

Odbočme na chvíľku od témy miss. Ako najradšej trávite svoj voľný čas?

Svoj čas trávim pracovne no pre mňa je to zároveň oddych. Už niekoľko rokov sa venujem nechtovému dizajnu a predčasom sa mi podarilo splniť si svoj sen a to v podobe vlastného salónu. Veľa voľného času teda pre seba mi neostáva ale snažím sa to všetko skĺbiť dokopy a už 12 rokov sa venujem tancu ako mažoretka a zároveň som aj ich trénerkou. Od detstva som tiež jazdila na koni, ale škola a práca mi to už neumožňujú. Najradšej však svoj čas trávim so svojim perzským kocúrikom na našom balkóne nakoľko máme z dvanásteho poschodia úžasný výhľad :).

Skúste teraz bez premýšľania… Máte v Humennom alebo okolí svoje najobľúbenejšie miesta? :)

Humenné je jedno malé no krásne mesto. Skúsila som si žiť rok v inom meste a nevedela som si pomôcť, tu mi je najlepšie. Mám veľa miest, kde sa cítim dobre, no za také naj považujem asi okolie Poľany. Možno preto, že mám odtiaľ priateľa (smiech)… Je tam krásne prostredie a úžasný výhľad na celé mesto. Ak sa k tomu pridá ešte dobrá opekačka so super ľuďmi, nie je viac čo dodať :).

Humenčanka Veronika vo finále Česko-Slovenskej MISS!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM