Tlačové správy

Bezpečnosť a pohodlie nadovšetko: Takúto vaňu by sme mali mať doma všetci!

Už aj vy ste sa nie raz šmykli v klzkej vani? Zlomená noha by nepotešila nikoho... Imobilné prístupy v dnešnej dobe už nie sú len pre starších ľudí. Opatrnosti nie je nikdy dosť. A ak to ešte spojíte s pohodlím a relaxom, vzniknúť môže aj TOTO!

Ilustračný obrázok k článku Bezpečnosť a pohodlie nadovšetko: Takúto vaňu by sme mali mať doma všetci!
Zdroj: Dnes24.sk

V modernej rýchlej dobe sa častokrát, a to aj nevedome, vystavujeme neopatrnosti pri bežných činnostiach. Jednou z takýchto činností môže byť aj sprchovanie alebo kúpanie. Imobilné prístupy do kúpeľní si často spájame iba so staršou vekovou generáciou, resp. s ľuďmi s určitým telesným postihnutím. Talianski dizajnéri však prišli s inovatívnou myšlienkou a za pomoci modernej technológie navrhli vaňu, ktorá okrem bezbariérového vstupu ponúka maximálne pohodlie.

Vďaka hydromasážnemu systému zabezpečí komplexný regeneračný zážitok a bežne rutinné sprchovanie alebo kúpanie sa môže takto zmeniť na chvíle odpočinku, do ktorého je možné zapojiť celé telo o myseľ. Najdôležitejšie je však to, že moderná vaňa s dvierkami IRIS je okrem pohodlnosti navrhnutá s maximálnym stupňom bezpečnosti, a to nielen vo svoj vlastný prospech, ale hlavne pri asistencii kúpania či už svojich ratolestí alebo všetkých tých, ktorí to potrebujú.

Pre inšpiráciu, ako si zariadiť svoju kúpeľňu, navštívte: www.vipkupelna.sk.

Pri kúpe takýchto výrobkov by ste mali byť však opatrní a okrem predajcu si preverte aj výrobcu, napr. cez jeho webovú stránku. Na trhu sa čoraz častejšie objavujú nekvalitné napodobeniny „fejky“, ktoré lákajú neprimerane nízkou cenou. Dokonca často na prvý pohľad môžu vyzerať ako originály, ale pritom nespĺňajú požadované normy pre kvalitu a bezpečnosť.

Páčia sa vám VIP kúpeľne? Dajte LIKE na Facebooku

Bezpečnosť a pohodlie nadovšetko: Takúto vaňu by sme mali mať doma všetci!
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM