Tlačové správy

Až 4-násobne rýchlejší úbytok tuku. V humenskom fitku cvičia na revolučných strojoch

Nie je cvičenie ako cvičenie. A k vysnívanému bruchu, zadku, nohám či bokom vás môže rýchlejšie priviesť nová revolučná metóda kardio cvičenia. Humenčanky, teraz zbystrite pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Až 4-násobne rýchlejší úbytok tuku. V humenskom fitku cvičia na revolučných strojoch
6
Galéria
Zdroj: Maxifitness Club

Je to revolučná metóda spaľovania tukov a odstraňovania celulitídy. Pustiť sa do kardio cvičenia na nových a inovatívnych strojoch eliptickom i bežeckom trenažéri môžete priamo tu v Humennom a to vo fitnesscentre Maxifitness Club. Čím sa odlišujú nový eliptický trenažér a bežecký trenažér od bežných strojov a na akom princípe fungujú?

„Celý princíp fungovania týchto zariadení spočíva v pôsobení infra červeného žiarenia súčasne s podtlakom až 30 barov, v závislosti od úrovne zvoleného programu,“ ozrejmil osobný tréner Braňo Brecík.

Ako bližšie vysvetlil, cvičením na týchto strojoch Bodyspace Vacutherm dochádza k rýchlejšej forme spaľovania tuku vyššou spotrebou svalov voľných mastných kyselín, ktorými svalové bunky zásobuje arteriálna krv. „Rýchlosť spaľovania tuku nezávisí od toho, ktoré svalové časti pracujú, ale od plochy kože a kožného tkaniva, ktoré je v danom momente lepšie prekrvená,“ vysvetlil B. Brecík.

Podľa osobného trénera tým pádom dochádza k efektívnemu odstraňovaniu celulitídy, ktorá vzniká nerovnomerným odstraňovaním resp. nabaľovaním tuku v podkoží.

A teraz otázka, ktorá zaiste zaujíma nejednu dámu. Kedy možno bádať výsledky? „Ak má klientka zodpovedný prístup, tak môže na sebe vidieť výsledky už po 4 týždňoch od začatia cyklu. Výrobca odporúča pre maximálny efekt absolvovať 20–30 sedení v určitom cyklovaní počas 6–10 týždňov, kde každé sedenie má trvanie 30 minút,“ uviedol B. Brecík. Upozornil však, že je potrebné pozmeniť svoje stravovacie návyky, ktoré ich môžu brzdiť v napredovaní.

Maxifitness Club nájdete v Humennom na Ul. 26 novembra. Ďalšie informácie sa dozviete aj na jeho facebookovej stránke alebo na 0917211100.

Tip na záver: Páni, ak hľadáte darček pre svoju manželku, priateľku, dcéru alebo kamarátku, porozmýšľajte nad objednávkou tohto špeciálneho cvičiaceho programu na revolučných strojoch :).

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

FOTO: Nové revolučné stroje v humenskom fitku
6
Galéria
Zdroj: Maxifitness Club
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM