Ľubomír Hudačko Rôzne

Autor romantickej žiadosti o ruku prezradil detaily: Zaľúbený Miloš o videu, ktoré dojalo celý východ!

V kine nedávno premietali trailer hraný hercami pred oficiálnym filmom, ktorý znamenal žiadosť o ruku. Dojímavé video zaznamenalo vlnu úspechu, autorom nápadu bol zaľúbený Miloš Voľanský. Urobil radosť svojej priateľke Lenke, my sme boli zvedaví na detaily vzniku videa.

Ilustračný obrázok k článku Autor romantickej žiadosti o ruku prezradil detaily: Zaľúbený Miloš o videu, ktoré dojalo celý východ!
Zdroj: Dnes24.sk

V decembri sa rozhodol, že požiada priateľku o ruku. V januári začal zisťovať, akým spôsobom by sa to dalo zrealizovať. V kine mu vyšli v ústrety a tak sa do toho pustil. Príprava trvala asi tri mesiace.

Chcel, aby to bolo nezabudnuteľné

Ako to prebiehalo očami režiséra si prečítajte tu!

Svoju lásku k priateľke dal najavo naozaj netradičným spôsobom, podobné aktivity sú k videniu hlavne v zahraničí. No teraz je tu video z nášho kraja. Miloš hovorí, že chcel, aby to bol pre jeho lásku nezabudnuteľný zážitok. Vlna pochvál na internete je toho dôkazom. Dojímavý príbeh bol originálny a pochvaľuje si ho aj sám autor. Robil to iba pre svoju polovičku.

Miloš pochádza z Hanušoviec nad Topľou, Lenka z Vranova, no natáčalo sa v centre kraja, v Prešove: „Toto mesto je nám obom veľmi blízke. Obaja sme tu študovali aj pracovali. A stále tu trávime veľa času,“ hovorí Miloš.

V zákulisí panovalo napätie, či to klapne

Najprv v kine zistil, či to bude možné zrealizovať. „Nápad sa im zapáčil. Tak som oslovil môjho dobrého kamaráta Jožka Šimka – kameramana. Následne sme s kamarátom dali dokopy hercov a začali točiť. Námetom bol priebeh nášho vzťahu, no konkrétne udalosti sme doladili za pochodu. Natáčali sme na rôznych miestach, kde nám všetci, na počudovanie, vyšli v ústrety. Za čo som nesmierne vďačný,“ vysvetľuje prvotné kroky originálneho nápadu.

Nakoniec už len stačilo dostať Lenku do kina, za čo Miloš ďakuje jej najlepšej kamarátke. Väčšina ľudí, ktorí mu s tým pomáhali, ho prišla podporiť aj do kina. „Napriek tomu, že sme v zákulisí boli všetci napätí, či to klapne, dopadlo to nad naše očakávania. Povedala áno. Kvôli silným emóciám si len útržkovito spomínam, čo mi povedala v kine po všetkom. Celý týždeň po tejto udalosti sme si užívali, už ako snúbenci a Lenka sa dodnes chváli daným momentom a prsteňom,“ vyjadril svoje pocity.

Ďalším zaľúbencom podobné aktivity voči svojej polovičke rozhodne odporúča. Stačí azda len dobrý nápad, partiu dobrých ľudí a už len ostanú krásne spomienky na celý život.

Romantický nápad, ktorý nemá chybu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM