Rôzne Rôzne

AUTENTICKÉ VIDEO: Hlavnú tribúnu na futbalovom štadióne už rovnajú so zemou!

Hlavná tribúna na futbalovom štadióne v Humennom bude už čoskoro minulosťou. Búracie práce sa začali. Pozrite si to na videu.

Ilustračný obrázok k článku AUTENTICKÉ VIDEO: Hlavnú tribúnu na futbalovom štadióne už rovnajú so zemou!
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu sme do redakcie dostali niekoľko správ vrátane tých obrazových od čitateľov o tom, že na futbalovom štadióne v Humennom opäť prebiehajú búracie práce.

Ako je známe, humenská radnica pôvodne zamýšľala ponechať hlavnú tribúnu, futbalový zväz však podľa slov primátorky Jany Vaľovej trval na jej zbúraní. Ako ďalej uviedla ešte vo februári, len získanie samotného povolenia na tieto búracie práce trvalo 4–5 mesiacov. Potrebný bol aj geologický prieskum.

„Tohto roku by sme mali ísť do búracích prác a mali by sme ísť tiež do podkladov pod tribúny alebo ak bude dobrý finančný rok, tak do výstavby budovy, ktorá bude strašne finančne náročná,“ uviedla vo februári tohto roka Vaľová s tým, že nový futbalový stánok by chceli otvoriť budúci rok, kedy bude naše mesto oslavovať 700. výročie.

Dnes sú realitou už búracie práce a čitateľ Roman nám zaslal autentické video, na ktorom je vidno, ako hlavnú tribúnu rovnajú so zemou.

Téme sa budeme venovať aj naďalej.

VIDEO: Búranie hlavnej tribúny na futbalovom štadióne
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM