Tlačové správy

Arena vstupuje do sezóny s veľkou novinkou. A prvú párty rozprúdi Mafia Corner!

Prázdniny sú na konci. Začína sa nielen školský rok a zimný semester, ale tiež obdobie veľkých klubových párty. V Humennom otvára svoje brány Arena Night Club. A sezónu odštartuje vo veľkom štýle.

Ilustračný obrázok k článku Arena vstupuje do sezóny s veľkou novinkou. A prvú párty rozprúdi Mafia Corner!
Zdroj: Arena Night Club

Už tento piatok! 2. septembra otvorí po letnej prestávke svoje brány humenská Arena Night Club. A to nie hocijako. Urobiť poriadnu tanečnú zábavu príde do Humenného Mafia Corner.

Počuť naživo a zatancovať si tak budete môcť na známe hity A ja taká dzivočka, Na Vylece!, Zuzulienka a ďalšie. „Mafia Corner ťa naladí do správnych tanečných rytmov a spôsobí tanečnú horúčku,“ sľubujú organizátori.

Okrem toho sa v tú noc za mixovacím pultom objaví aj našincom známy DJ Matt de la Peet. Oficiálny začiatok žúrky je naplánovaný na 22:00. Vstupné je 3 eurá.

Arena Night Club pritom vstupuje do sezóny s veľkou novinkou – svoje priestory obohatila o veľkoplošné videoprojektory.

Mafia Corner? Keď producent a DJ Mike pustil do sveta klip Vypic a žic, spôsobil nemalý rozruch na hudobnej scéne. V pesničke stavil na východoslovenské nárečie, na čo si v elektronickom štýle dovtedy nikto netrúfol. Razom sa jeho projekt Mafia Corner stal známym na celom Slovensku.

Na východniarčinu vsadil neskôr aj pri ďalšej pesničke A ja taká dzivočka, kde zahviezdila tiež mladá Humenčanka Stefi. Počas tohto leta prišli spoločne s ďalším tanečným nárezom vo východniarčine Na Vylece!. Nielen v našom nárečí sa nesúce tanečné pecky si budete môcť vychutnať už tento piatok v Arena Night Clube. Viac o akcii sa dozviete aj v udalosti na facebooku.

(PR)

Arena Night Club štartuje sezónu
1
Galéria
Zdroj: Arena Night Club
Mafia Corner - Na Vylece ! feat. Stefi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM