Rôzne

Aprílové podujatia v Humennom? Vybrali sme TOP 7, o ktorých by ste mali vedieť

Apríl je už v celej paráde tu. Kam si počas neho bude možné vyraziť? Napríklad aj na takéto zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia priamo v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Aprílové podujatia v Humennom? Vybrali sme TOP 7, o ktorých by ste mali vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

6. apríl: Prekliatie

V Dome kultúry sa predstavia Cigánski Diabli s predstavením Preklatie. Ide o modernú hudobno-tanečnú feériu s prvkami muzikálu, ktorej nosnými piliermi sú spev, tanec, ale hlavne emóciami a virtuozitou nabitá hudba.

7. apríl: Massriot – Robo Šimko

V Nostalgia Music Pube sa so svoju kapelou predstaví bývalý superstárista Robo Šimko. A na svoje si tak prídu priaznivci rock/metalovej hudby. Koncert sa uskutoční v rámci turné #niecosadeje tour 2018. Niečo sa deje je názov najnovšieho albumu tejto skupiny.

12. apríl: Eugen Botos Finnaly, Angela Johnson

V Lawyer´s clube vystúpi známy multi-talentovaný hudobník Eugen Botoš s kapelou a okrem toho sa môžete v rámci tohto koncertu tešiť aj na Angelu Johnson. Klub avizuje unikátny zážitok a ďalšie hviezdne prekvapenia.

13. apríl: Whiskyho cestovateľské kino

Do Adel Cafe opäť zavíta slovenský cestovateľ (známy aj ako spevák) s prezývkou Whisky. Tentoraz predstaví svojimi očami Severnú Kóreu. A to slovom aj obrazom.

13. apríl: Ego Precedens Tour 2018

Michal “EGO“ Straka predstavuje svoj 1. sólový album PRECEDENS, ku ktorému tomu patrí aj tour spojená s audiovizuálnou šou, ktorá je naplánovaná v štyroch slovenských mestách a jedným z nich je práve Humenné. Uskutoční sa v Arena Night Clube.

15. apríl: Kúzelný Félix

V Dome kultúry bude v apríli k videniu interaktívna muzikálová rozprávka o kúzelnom Félixovi, ktorý chce neposlušného princa premeniť na najlepšieho kráľa na svete. Rozprávka je veselá, vtipná i poučná.

22. apríl: Ščamba

V divadelnej sále Domu kultúry sa predstaví tiež hudobno-humorno-zábavná skupina z východu Slovenska s premiérovým programom plným veselých príbehov a pesničiek. Ich najväčším hitom je skladba Dedina, ktorú nahrali s dievčenskou speváckou skupinou Čerešničky a tá sa predstaví v úlohe koncertného hosťa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM