Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Amfik na Šírave sa už chystá otvoriť brány: Na tieto lákadlá sa môžete tešiť!

Ani sme sa nenazdali a je to opäť tu. Amfiteáter na Zemplínskej šírave už o pár dní odštartuje ďalšiu sezónu. Pripravená je celá priehršť lákadiel.

Ilustračný obrázok k článku Amfik na Šírave sa už chystá otvoriť brány: Na tieto lákadlá sa môžete tešiť!
Zdroj: Peter Pavolko Photo

Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, ožije v nedeľu 28. mája od 14:00 hod. do 17:30 hod. bohatým programom. Radosť budú mať najmä najmenší, pretože tam odštartuje druhý ročník podujatia Šírava deťom.

Aj fun zóna

Amfiteáter na Zemplínskej šírave týmto podujatím oficiálne zaháji novú letnú sezónu. Počas akcie Šírava deťom vystúpi na pódiu Ujo Ľubo so svojím programom a do rozprávky vás prenesú s novým predstavením Tárajko a Popletajka, s ktorými si deti zaspievajú a zatancujú.

Súčasťou príjemného rodinného popoludnia budú ďalšie vystúpenia na pódiu. Na návštevníkov čakajú aj zaujímavé workshopy, fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, či trampolíny. Nebudú chýbať ani športové súťaže.

Plavba loďou

Návštevníkov určite potešia aj obľúbení maskoti, s ktorými sa radi odfotografujú. Chýbať nebudú ani živé zvieratká a ďalší bohatý sprievodný program. To však nie je všetko. Organizátori sľubujú aj ďalšie prekvapenia. Zaujímavým lákadlom pre účastníkov podujatia bude aj plavba loďou – tá pre nich bude premávať zdarma od 13. hodiny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: archív z 1. ročníka Šírava deťom, autor Peter Pavolko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM