Rôzne

Aktuálny víkend v Humennom a okolí a jeho lákadlá: Na ktoré si vyrazíte vy?

Ďalší aprílový víkend je už tu a v našom meste či jeho okolí ponúka aj viaceré lákavé podujatia. My sme z nich zostavili výber našich tipov. Čo radíme zažiť?

Ilustračný obrázok k článku Aktuálny víkend v Humennom a okolí a jeho lákadlá: Na ktoré si vyrazíte vy?
Zdroj: Dnes24.sk

Karpaty 1914/1915

Začneme tentoraz netradične tipom z neďalekých Medzilaboriec. V sobotu 21. apríla sa tam uskutoční tradičné vojensko-historické podujatie Karpaty 1914/1915 zamerané na I. svetovú vojnu, ktorého hlavnou časťou je ukážka bojov na Karpatskom fronte v roku 1915. Hlavná časť, spomínaná rekonštrukcia bojov, je naplánovaná v čase od 14:00 do 15:30 hod. Viac info nájdete tu.

Night Ride w. Moonwalk (IT)

Ak dostanete chuť na tanečnú zábavu, v Arena Nigth Clube v Humennom sa v sobotu od 22:00 hod. uskutoční jarná edícia Night Ride. Tešiť sa môžete na subžánre house music. Headlinerom noci bude Moonwalk, talianska dvojica dídžejov a producentov pochádzajúca z Neapolu.

Vadí nevadí

Čo tak sa trochu ísť báť? V humenskom Kine Fajn dávajú v sobotu večer o 19:30 hod. americký horor s názvom Vadí nevadí. Popis: Študentka Olívia (Lucy Hale) vyrazila s partiou priateľov na pohodovú dovolenku do Nového Mexika. Zoznámenie s neznámym fešákom ju zaviedlo do ľahko strašidelných kulís zrušeného kláštora, kde si zahrali práve Vadí nevadí. Ako to už u tejto hry býva, kvôli tajomstvu, ktoré vyplávalo na povrch začala atmosféra trošku hustnúť. Naozaj husto ale nastalo vo chvíli, keď im onen neznámy fešák prezradil, že keď by ich k hre nenalákal, tak by zomrel.

Futbal v okolí

Ani tento víkend nebudú chýbať zápolenia na zelených futbalových trávnikoch naprieč okolím, pričom väčšina zápasov sa hrá v nedeľu od 16:00 hod. Zo všetkých vyberáme štvrtoligový zápas (súťaž, ktorú hrá aj FK Humenné) Ptičie – Radvaň nad Laborcom.

Ščamba

V divadelnej sále Domu kultúry v Humennom sa v nedeľu predstaví hudobno-humorno-zábavná skupina z východu Slovenska s premiérovým programom plným veselých príbehov a pesničiek. Ich najväčším hitom je skladba Dedina, ktorú nahrali s dievčenskou speváckou skupinou Čerešničky a tá sa predstaví v úlohe koncertného hosťa. Začiatok koncertu o 17:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM