Tomáš Šuhajda Rôzne

Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program na tieto dni vyšitý pre Humenčanov

Už viete, kde budete tráviť svoj čas po škole či práci? Ak nie, pozrite si náš výber tohtotýždňových akcií v Humennom, na ktoré môžete vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program na tieto dni vyšitý pre Humenčanov
Zdroj: TASR

Streda: Humenská hudobná jar

V koncertnej sieni humenského kaštieľa sa uskutoční prvý z tohtoročnej série koncertov 55. ročníka Humenskej hudobnej jari. Nesie názov Romantické impresie. Predstavia sa: Zuzana Bouřová – viola, Jozef Podhoranský – violončelo, Eva Cáhová – klavír. Začiatok koncertu je o 18:00.

Denne: Nech kvitnú kvety nádeje

Na Deň narcisov sa vo výstavnej sále Domu kultúry usídlila výstava s názvom Nech kvitnú kvety nádeje. Otvorená je denne od 7:30 do 15:30. Potrvá do konca tohto týždňa.

Štvrtok: Jak básníci čekají na zázrak

Vo štvrtok si prídu na svoje fanúšikovia českých filmov. O 19:30 sa bude v Kine Fajn premietať komédia Jak básníci čekají na zázrak. Po dvanástich rokoch sa na plátna vracia legenda.

Tentokrát básnici čakajú na zázrak. Dočkajú sa? Štěpán, Kendy a Karas zostali aj po dvanástich rokoch sami sebou a nerozlučnými kamarátmi. Ich nevyčerpateľný zmysel pre humor a schopnosť sebairónie, možno už s ľahkým nádychom skepsy im pomáha sa vyrovnať s ich neusporiadanými životmi. Komédia opäť prináša obyčajné ľudské príbehy, milý humor a poteší skvelými dialógmi z pera Ladislava Pecháčka.

Piatok: Get Fun s Milanom Lieskovským

V piatkovú noc si môžete zatancovať pod mixovacím pultom hviezdneho dídžeja. V Arena Nigth Clube je totiž na programe tanečná žúrka Get Fun s Milanom Lieskovským. Podporí ho aj domáci DJ A-Z Best. A ako informuje samotný bar, Milan si pripravil tie najväčšie hudobné bangre, ktorými vás zaručene rozbije.

Nedeľa: Stavanie mája a prvomájové oslavy

Prvého mája o 14:00 sa bude v Humennom pri Dome kultúry stavať máj a to za asistencie Detského folklórneho súboru Chemloňáčik. To však nie je všetko. Program pokračuje od 15-tej na amfiteátri. Predstaví sa najprv Folklórny súbor Borievka a od 16:00 ich vystrieda Folklórny súbor Chemlon. Ak by počasie bolo proti, celý program sa presúva do divadelnej sály Domu kultúry.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM