Tomáš Šuhajda Rôzne

Ako si vychutnať najkrajší mesiac v Humennom? Top 3 akcie, na ktoré sa oplatí vyraziť

Niekedy padne dobre aj papučový večer, nič však nedobije baterky tak, ako vyčistiť si hlavu na zaujímavej akcii. Pozrite si, čo sa dá v máji v Humennom zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Ako si vychutnať najkrajší mesiac v Humennom? Top 3 akcie, na ktoré sa oplatí vyraziť
Zdroj: Dnes24.sk

5. – 8. máj: Švejkove pivné dni

Na štvordňový festival plný piva, všakovakých pochúťok a výbornej hudby sa teší už nejeden Humenčan. Vychutnať si ho môžete už tento týždeň. Medzi hlavné lákadlá patrí Marián Čekovský so svojou skupinou či kapela Drišľak. Nebude chýbať ani veľkoplošná obrazovka, na ktorej sa budú premietať zápasy hokejových MS. Kompletný program na každý deň nájdete tu!

16. máj: Koncert Jaromíra Nohavicu

Po Nedvědovi do Humenného zavíta ďalšia legenda českej hudobnej scény. Pesničkár, skladateľ, textár, gitarista a hráč na heligónke. Jarek Nohavica vystúpi v divadelnej sále Domu kultúry. Hosťom koncertu bude Poliak Robert Kuśmierski. Viac sa dočítate v článku Je majstrom v scrabble, pomenovali po ňom planétku. Jaromír Nohavica bude mať koncert v Humennom.

24. máj: Muzikál Atlantída

Divadelná sála Domu kultúry zažije v máji aj takúto lahôdku. Muzikál Atlantída. Jeho autorom je okrem Petra Pavlaca aj známy Zemplínčan Ján Ďurovčík. Muzikál so slávnymi hitmi Miroslava Žbirku je o skupine mladých ľudí, ktorí sa vydali hľadať bájnu Atlantídu, aby vplyvom okolností našli sami seba.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM