Tomáš Šuhajda Rôzne

Ako si užiť tento víkend? Zaujímavý program ponúka Domaša, Šírava ale aj Humenné!

Rozmýšľate čo s víkendom? Máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov. Všetko štartuje už piatkovým festom na Domaši v stredisku Eva-Holčíkovce... Na čo sa môžeme tešiť v sobotu a v nedeľu?

Ilustračný obrázok k článku Ako si užiť tento víkend? Zaujímavý program ponúka Domaša, Šírava ale aj Humenné!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Domaši sa v sobotu 5. júla uskutoční ďalší ročník cyklistickej tour Okolo Domaše. Podujatie pre všetky vekové kategórie chce ponúknuť príťažlivý rekreačno-športový zážitok s viacerými novinkami vrátane snahy o zápis do Slovenskej knihy rekordov v počte účastníkov.

Ak ste sa nezaregistrovali ako cyklisti, jedinečnú atmosféru si vychutnáte aj ako fanúšikovia. Viac info nájdete TU!

Takisto v sobotu to bude žiť aj na Šírave. Tá bude patriť historickým nablýskaným autám. Zraz účastníkov je v Michalovciach pri obchodnom centre Zemplín a štart zábavnej rallye bude na michalovskom námestí.

Trasa povedie po cestách I. a II. triedy smerom Zemplínska Šírava – Morské Oko a späť cez Vinné – Zemplínska Šírava, stredisko Kamenec. Viac sa dočítate TU!

No a v nedeľu bude zase pripravený humenský amfiteáter a známa česká kapela Chinaski. Práve 6. júla je tu od 19:30 na programe tradičná akcia pod záštitou primátorky mesta Jany Vaľovej Neber drogy, ber hudbu.

Okrem Chinaski sa Humenčanom predstaví aj raper Levo či mladá rapová skupina z Humenného Metafóry. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia presúva do športovej haly… Za vstupné zaplatia dospelí 5 eur, mládež a študenti 3 eurá.

Foto: ilustračné

Zdroj: Humenné24 / TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM