Rôzne

Ako sa zmenili známe miesta v Humennom? 15 jedinečných obrázkov, ktoré vám to ukážu

Vysokoškoláci Silvia s priateľom Lukášom sa rozhodli nafotiť Humenné. Po skombinovaní s historickými zábermi, svetlo sveta uzreli jedinečné výtvory.

Ilustračný obrázok k článku Ako sa zmenili známe miesta v Humennom? 15 jedinečných obrázkov, ktoré vám to ukážu
Zdroj: Silvia Grešová/Lukáš Miško

Študenti Silvia Grešová s priateľom Lukášom Miškom trávili počas prázdnin mnoho času vo svojom domovskom meste. V Humennom. Kaštieľ bol už po rekonštrukcii a spoločne spomínali na to, ako vyzeral. Neskôr si Silvia vyhľadala historické fotografie.

„Napadlo mi, že naše okolie sa neskutočne mení a o pár rokov to môže byť zas niečo iné. Preto som sa rozhodla zachytiť tú zmenu pomocou fotografií, ktoré majú zobrazovať, ako čas vplýva na naše prostredie spolu s modernou dobou,“ uviedla pre spravodajský portál Humenné 24 Silvia s tým, že realizácia plánu trvala približne mesiac. Výsledok si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Zdroj: Silvia Grešová/Lukáš Miško

Silvia sa foteniu profesionálne nevenuje, no fotí rada a uchováva si tak spomienky zo svojho života. „Ani by ste neverili, koľko zaujímavých veci je okolo nás v bežnom živote. Príroda je ale to, čo najradšej zvečňujem,“ prezradila s tým, že keď má poruke fotoaparát, odfotí všetko zaujímavé. Svoje fotografie a rovnako tak aj jej priateľ, zverejňujú na svojich instagramových účtoch.

Originálne FOTODIELA: Takto sa po čase zmenili známe miesta v Humennom
15
Galéria
Zdroj: Silvia Grešová/Lukáš Miško
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM