Rôzne

Aj takýto bol rok 2017: Výber najväčších kuriozít, ktoré sa udiali v Humennom

Rok 2017 sa chýli k svojmu koncu. Spätne sme si naň posvietili a vybrali päť kuriozít, ku ktorým došlo v Humennom a ktoré vo veľkej miere zaujali našich čitateľov.

Ilustračný obrázok k článku Aj takýto bol rok 2017: Výber najväčších kuriozít, ktoré sa udiali v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Aj tento rok bol v Humennom bohatý na všakovaké udalosti. Smutné i veselé, bežné, ale aj na také, ktoré môžeme radiť medzi nie celkom obvyklé, ale naopak medzi kuriózne. Vybrali sme päť práve takýchto udalostí, o ktorých sme vás informovali formou článkov na našom spravodajskom portáli a zároveň u nás patrili medzi tie najčítanejšie.

Medveď na námestí

V centre Humenného sa potuloval medveď. A to aj priamo na Námestí slobody. Policajti ho po niekoľkohodinovej naháňačke vytlačili smerom do lesa. Viac sa o tejto udalosti, ktorá preletela aj celým Slovenskom, dočítate tu.

Zaplavilo časť stanice

Nie veľmi príjemné prekvapenie čakalo na cestujúcich začiatkom februára. Niektoré autobusové nástupištia na stanici v Humennom zaplavila voda. Ako k tomu došlo a fotky priamo z miesta nájdete tu.

Krásny počin

Aj tento rok sa i v našom meste uskutočnil Deň narcisov. Teda celoslovenská finančná zbierka, ktorá sa organizuje na pomoc ľuďom trpiacim rakovinou. V Humennom pritom došlo aj na naozaj pozoruhodný počin. Skupinke dobrovoľníčok zo strednej školy totiž hodil do pokladničky neznámy okoloidúci mladý pán až sto eurovú bankovku!

Spúšť po búrke

O neobyčajné a nepríjemné prekvapenie sa postaralo počasie. Konkrétne silná júnová búrka, ktorá v Humennom za sebou zanechala poriadnu spúšť. Popadané konáre, celé stromy, drôty, spadnutý stĺp verejného osvetlenia, po cestách sa pováľajúce odpadkové koše, plechy, vyvrátené kontajnery, na niektorých miestach upchaté kanálové vpuste a zaplavené ulice… Aj takéto pohľady sa naskytli v ten deň v našom meste.

Šok pre fanúšikov

Na záver pridávame aj jednu kurióznu situáciu zo športového sveta. Zdalo sa, že MHK Humenné bude od novej sezóny súčasťou prvej hokejovej ligy. Miestny klub mal totiž právo účasti v druhej najvyššej slovenskej lige. Vedenie klubu sa však napriek tomu rozhodlo zostať v nižšej súťaži. Dôvody si môžete prečítať tu.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/Tasr
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM