Tomáš Šuhajda Rôzne Rôzne

10 ulíc a na každú máte 10 sekúnd: Hrajte FOTOKVÍZ a dokážte, že sa v Humennom naozaj vyznáte

Humenné. Mesto, kde možno žijete od narodenia alebo minimálne dlhé roky. Dokonale ho poznáte a dokonale sa v ňom orientujete. Čo ale ak to tak úplne nie je? :) Zistiť to môžete hneď teraz. Zahrajte si náš fotokvíz. Máte Humenné v oku?

Ilustračný obrázok k článku 10 ulíc a na každú máte 10 sekúnd: Hrajte FOTOKVÍZ a dokážte, že sa v Humennom naozaj vyznáte
Zdroj: Dnes24.sk

Väčšina ľudí je presvedčená, že svoje mesto výborne pozná. Výnimkou zaiste nie sú ani Humenčania. Či je to naozaj tak, zistíte po tom, čo si zahráte nasledujúci fotokvíz. Pozor ale, nestačí, ak vám budú ulice na oko známe, musíte ovládať zároveň aj ich názvy. Poďte teda spolu s nami zistiť pravdu, ako dobre sa viete orientovať v Humennom.

Postupne sa vám na fotkách zobrazí 10 humenských ulíc a ku každej máte tri možnosti, potrebné je označiť správny názov ulice. Avšak pozor, na každú fotku máte len 10 sekúnd. Fotokvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, koľko ulíc ste označili správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Tak poďte do toho :). Keď sa zaregistrujete, vaše meno môže figurovať i na stránke v rebríčku najlepších.

Hrajte tu: Orientujete sa v Humennom?

Otestujte sa aj v iných oblastiach. Overte si, ako dobre poznáte Námestie slobody, dominantu nášho mesta, históriu humenského športu, známe osobnosti z nášho regiónu, notoricky známe fakty o Humennom, alebo či máte prehľad v letných prázdninových atrakciách nášho regiónu.

titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM